Over ons

Christa

Hi,

Ik ben Christa. Het gezicht achter Maison Visage.

Mijn carrière binnen de beauty sector ging in 1989 van start. Zo startte ik als pedicure, maar toch kriebelde het om mij meer te gaan toeleggen op huidverzorging. Ik haal er namelijk super veel energie uit om mensen te verwennen en te laten stralen.

Na het volgen van talrijke cursussen, opleidingen en coachings ging ik dan ook aan de slag. Zo startte ik Instituut Skinny, wat later omgedoopt werd tot Maison Visage: een salon waar je je ongetwijfeld thuis voelt.

Ik kijk er alvast naar uit om al mijn kennis, ervaring en expertise te gebruiken om jou beter in je vel te laten zitten. Tot snel?

OVER ONS: WAT MAAKT ONS UNIEK?

Maison Visage staat als schoonheidssalon bekend om zijn huiselijke aanpak en uitstraling. Je komt er als het ware thuis en kan dan ook zonder zorgen ontspannen en genieten van jouw relaxerende behandeling.

Het is onze missie om jou in een vertrouwelijke en huiselijke omgeving tot rust te laten komen, zodat je opnieuw met een opgeladen batterij, een goed gevoel en een brede glimlach de dag tegemoet kan gaan. Je kan bij ons terecht voor huidverbetering op maat en andere schoonheidsbehandelingen.

OVER ONS SALON

Het salon van Maison Visage is gelegen in Tessenderlo. We hebben twee mooie behandelkamers en er is voldoende parkeerruimte voorzien aan de zijkant van het gebouw. Tot snel!

Maison Visage
Schoterweg 319,
3980 Tessenderlo